Syrové kultúry sú baktérie na domácu prípravu syra, jogurtu a kefíru. V prípade výroby syra treba mať na pamäti, že každý druh syra si vyžaduje príslušnú kultúru mliečnych baktérií. Syrové baktérie možno rozdeliť na štartovacie a doplnkové baktérie. Štartovacie baktérie okysľujú mlieko tým, že menia jeho pH. V dôsledku toho mlieko dozrieva. Baktérie sa oplatí používať v syroch aj preto, lebo zabraňujú množeniu iných baktérií škodlivých pre zdravie a proces výroby syra. V kategórii Syrové štartovacie kultúry predstavujeme široký výber štartovacích kultúr (lyofilizovaných) na domácu a remeselnú výrobu mlieka.
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Na sklade máme viacako 10 000 položiek. To znamená, že tovar označenýna sklade je naozajna sklade v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť. Naši vyškolení predavači vám radi poradia.
Navyšesa do našejpredajneľahko dostanete verejnou dopravou.
Môžeme vám ponúknuť skvelé ceny, pretože si väčšinu značiek dovážame priamo od výrobcov.
Garantujeme vám, že budete na 100 % spokojní. Pokiaľ nebudete, máte možnosťvrátiťtovar do 14 dní.