Použitie: Pasterizácia plnotučného mlieka pri teplote 72 stupňov počas 15 sekúnd nie je povinná. Keď teplota mlieka klesne na 40 stupňov, pridajú sa fermenty a tekuté syridlo pri 36 stupňoch. Tvaroh by mal byť hotový po 18/20 minútach.
Keď mlieko začne hustnúť, nakrájajte tento tvaroh bez rozbíjania nožom na plátky a potom na kocky hrubé ako marhuľa, ktoré pôsobia veľmi jemne a nechajte odpočívať. Táto syrenina sa mieša bez rozbíjania asi 5 minút a opatrne sa vloží do foriem.
Prvé odstreďovanie sa uskutoční po 20 minútach, druhé odstreďovanie po 50 minútach.
Po niekoľkých hodinách sa vykoná ďalšie otáčanie, povrch sa osolí jemnou soľou a syr sa prenesie do komory alebo na teplotu 10/12 stupňov.
Syr je hotový po 36 hodinách.
Štartovacie kultúry pre syry | |
Výrobca | Enolandia S.r.l. |
EAN | 27000011793210 |
Kód produktu | 13738 |
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Na sklade máme viacako 10 000 položiek. To znamená, že tovar označenýna sklade je naozajna sklade v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť. Naši vyškolení predavači vám radi poradia.
Navyšesa do našejpredajneľahko dostanete verejnou dopravou.
Môžeme vám ponúknuť skvelé ceny, pretože si väčšinu značiek dovážame priamo od výrobcov.
Garantujeme vám, že budete na 100 % spokojní. Pokiaľ nebudete, máte možnosťvrátiťtovar do 14 dní.