Postup: Mlieko pasterizujte 30 minút pri teplote 65 °C a potom ho nechajte vychladnúť na 38 °C.
zaočkujte kvasnicami v množstve uvedenom na vrecku, jemne miešajte asi 5 minút; pridajte teľacie syridlo v odporúčanom množstve. Asi po 18 minútach vmiešajte lieskový zátier a počkajte, kým tvaroh zaschne. Po odobratí srvátky ju extrahujte a vložte do malých foriem na cacciotto.
Približne po hodine 4/5-krát otočte a každých 30 minút skontrolujte Ph.
Keď dosiahne hodnotu 5,40, vložte do komory s teplotou 8/10 °C a 80 % vlhkosťou. Na druhý deň sa syr nasolí v slanom náleve s 20 % soli (2 hodiny na každý kg syra) alebo sa suší. Po troch dňoch sa syr zabalí, aby sa zvýraznila tvorba bielej plesne.
Zrenie prebieha 15 dní po výrobe.
Štartovacie kultúry pre syry | |
Výrobca | Enolandia S.r.l. |
Kód produktu | 13745 |
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Na sklade máme viacako 10 000 položiek. To znamená, že tovar označenýna sklade je naozajna sklade v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť. Naši vyškolení predavači vám radi poradia.
Navyšesa do našejpredajneľahko dostanete verejnou dopravou.
Môžeme vám ponúknuť skvelé ceny, pretože si väčšinu značiek dovážame priamo od výrobcov.
Garantujeme vám, že budete na 100 % spokojní. Pokiaľ nebudete, máte možnosťvrátiťtovar do 14 dní.