Loading...

Temperačný stroj na ružovú čokoládu vrátane foriem a príslušenstva - Cakesicq

Temperačný stroj na ružovú čokoládu vrátane foriem a príslušenstva ... celý popis
Naša cena s DPH
37,10 €
Na sklade viacej ako 10 ks
ks

Podrobný popis produktu

Temperovanie čokolády je technologický proces, ktorý je mimoriadne dôležitý pre konečnú kvalitu cukrárenských výrobkov. Riadená kryštalizácia kakaového masla dodáva tejto surovine požadované parametre, z ktorých najdôležitejšie sú optimálna konzistencia na spracovanie a dokonalá chrumkavosť a lesk po stuhnutí. Temperovaná čokoláda vyzerá a chutí lepšie a v rukách sa rozpúšťa pomalšie. Temperovací stroj na čokoládu je profesionálne zariadenie, ktoré je určené na automatizáciu tohto procesu, ktorý si vyžaduje vysokú presnosť. Jeho prítomnosť je nevyhnutná na každom mieste, kde sa vyrábajú pralinky, čokoládové tabuľky alebo iné sladkosti či dezerty s použitím čokolády. Tento stroj obsahuje rôzne potrebné príslušenstvo.

Súbory na stiahnutie

Recenzie produktu

Napísať recenziu

Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.

Na sklade máme viacako 10 000 položiek. To znamená, že tovar označenýna sklade je naozajna sklade v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.

Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.

Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť. Naši vyškolení predavači vám radi poradia.

Navyšesa do našejpredajneľahko dostanete verejnou dopravou.

Môžeme vám ponúknuť skvelé ceny, pretože si väčšinu značiek dovážame priamo od výrobcov.

Garantujeme vám, že budete na 100 % spokojní. Pokiaľ nebudete, máte možnosťvrátiťtovar do 14 dní.