Loading...

Silikónová forma na čokoládu prasiatka

Silikónová forma na prípravu 15 bonbónikov v tvare prasiatok s rôznymi výrazmi. ... celý popis
Naša cena s DPH
7,60 €
Na sklade viacej ako 10 ks
ks

Podrobný popis produktu

Veselá forma na prípravu bonbónikov v tvare roztomilých prasiatok. Forma je nepriľnavá a pružná, takže z nej prasiatka vždy ľahko vylúpnete. Pripravíte v nej šestnásť prasiatok, ktoré môžete zjesť len tak, alebo použiť ako dekoráciu na tortu. Formu môžete umývať v umývačke. Rozmery jedného prasiatka sú 3,5 × 3,2 × 1,5 cm, objem je 120 ml. 

Nechali sme pre vás otestovať foodblogerom:

Táto naozaj veselá forma sa hodí tak na neplnené čokoládky, ako aj na výrobu praliniek. Ak sa použije len na čokoládu, tak na zaplnenie celej formy jej budeme potrebovať 150 g. Na výrobu praliniek menej, záleží však, na ako hrubo potrieme steny a koľko bude náplne. Čokoládu je potrebné pred použitím rozpustiť a temperovať. Veľmi odporúčam hrniec s dvojitými stenami, medzi ktoré sa vlieva voda. Dá sa však rozpustiť v klasickom vodnom kúpeli alebo v mikrovlnnej rúre. Čokoládu nasekáme alebo nalámeme na menšie kúsky, zhruba 2/3 z celkového množstva za častého miešania pozvoľna rozpustíme pri teplote zhruba 45 °C a odstavíme zo zdroja tepla. Pridáme zvyšok čokolády, necháme ju rozpustiť a tým čokoládu temperujeme. Schladená by mala mať teplotu od 29 °C – 31 °C, podľa druhu. Biela čokoláda je pripravená na použitie pri 29 °C, mliečna a horká pri 30 °C – 31 °C. Kto nevlastní teplomer, tak vyskúša naniesť na dolnú peru. Čokoláda nemá ani hriať, ale ani chladiť. Potom formu naplníme, niekoľkokrát s ňou opatrne „buchneme“ o dosku stola, čím vypudíme vzduchové bublinky. Povrch jedným ťahom pevnejšou stierkou zotrieme a formu dáme do chladnejšieho prostredia. Po dokonalom stuhnutí čokoládky z formy vylúpneme, ide to veľmi ľahko. Na pralinky rozpustíme čokoládu rovnakým spôsobom, menším okrúhlym štetcom nanesieme čokoládu v tenkej vrstve na steny otvorov a necháme ju stuhnúť. Ešte raz zopakujeme a po opätovnom stuhnutí dáme náplň. Po vychladení zalejeme čokoládou a tým pralinky uzavrieme. Povrch taktiež urovnáme jedným ťahom pevnejšou stierkou alebo podobným nástrojom. Po dokonalom stuhnutí vylúpneme. S formou sa pracuje veľmi dobre a dobre sa udržuje. Je možné ju umývať v umývačke riadu. Forma sa dá použiť pri teplotách od – 60 °C do + 230 °C. S formou som naozaj veľmi spokojná, a preto ju odporúčam. M.F.

Pri práci s čokoládou vám budú užitočné tieto informácie

18,30 €
Skladom
3,00 €
Skladom
2,40 €
Skladom

Vytvorenie originálnej čokolády pomocou chocotransferu

2,40 €
Skladom
2,40 €
Skladom
2,40 €
Skladom
2,40 €
Skladom

Recenzie produktu

Napísať recenziu
star 1 star 2 star 3 star 4 star 5
Skvelé, rovnako ako ostatné formy od Silikomart

Overený zákazník - je recenzia od zákazníka, ktorý si výrobok zakúpil.

Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.

Na sklade máme viacako 10 000 položiek. To znamená, že tovar označenýna sklade je naozajna sklade v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.

Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.

Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť. Naši vyškolení predavači vám radi poradia.

Navyšesa do našejpredajneľahko dostanete verejnou dopravou.

Môžeme vám ponúknuť skvelé ceny, pretože si väčšinu značiek dovážame priamo od výrobcov.

Garantujeme vám, že budete na 100 % spokojní. Pokiaľ nebudete, máte možnosťvrátiťtovar do 14 dní.