Pektín E440i je veľmi silné želírujúce činidlo, ktoré je prírodného pôvodu. Získava sa zo šupiek citrusových plodov a upravuje sa hroznovým cukrom. Nie je určený na priamu konzumáciu. Tento výrobok sa používa výlučne profesionálne v cukrárenskej výrobe na prípravu marmelád, želatínových cukríkov. Dávkovanie: približne 0,5 % pre marmelády a 1,4 - 1,6 % pre pektínový gél. Pred pridaním do ovocnej zmesi sa odporúča pektín najprv rozpustiť v horúcej vode (70 °C) alebo zmiešať 1 diel pektínu s 2 dielmi cukru a pridať do ovocnej zmesi, ktorá dosiahne aspoň 70 °C. Optimálne použitie výrobku závisí od pH spracovaného ovocia, a preto sa odporúča vyskúšať účinok na malých množstvách.
Balenie obsahuje: 250 g
pektín E 440i
Švajčiarsko
Agar, želatína a pektín | |
Agar, želatína a pektín | |
Výrobca | Monaco |
EAN | 8595628802478 |
Kód produktu | dia505.250 |
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Na sklade máme viacako 10 000 položiek. To znamená, že tovar označenýna sklade je naozajna sklade v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť. Naši vyškolení predavači vám radi poradia.
Navyšesa do našejpredajneľahko dostanete verejnou dopravou.
Môžeme vám ponúknuť skvelé ceny, pretože si väčšinu značiek dovážame priamo od výrobcov.
Garantujeme vám, že budete na 100 % spokojní. Pokiaľ nebudete, máte možnosťvrátiťtovar do 14 dní.