Chocotransfer. Čokoládová fólia s rozmermi 30 x 40 cm. Zloženie: kakaové maslo, sacharóza, farbivá E102, E124, E171, E172. Podklad: polyetylén. Fóliu s hladkým povrchom skladujte na chladnom (cca 17 °C), suchom a tmavom mieste na pevnom podklade (plech na pečenie, doska na krájanie). Hrubý tukový povrch musí byť na vrchu, na ktorý sa bude nanášať čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220 g) zohrejeme vo vodnom kúpeli pri teplote cca 45-50 °C - podľa druhu polevy a za občasného miešania ochladíme na cca 25 °C. Túto vlažnú čokoládu nalejte na fóliu a rozotrite nožom, kartou atď. Nechajte v chladničke stuhnúť. Po stuhnutí otočte fóliu čokoládou smerom nadol na podložku a opatrne odstráňte fóliu - vzorka zostane na čokoláde. Potom nakrájajte na požadované tvary - je dôležité, aby bol nôž, ktorým čokoládu krájate, horúci a suchý, tak sa čokoláda nebude lámať. Stačí ho mať namočený v horúcej vode a pred každým rezom ho utrieť.
Transfer fólie na čokoládu | |
Výrobca | Modecor |
Kód produktu | DEC82024 |
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Na sklade máme viacako 10 000 položiek. To znamená, že tovar označenýna sklade je naozajna sklade v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť. Naši vyškolení predavači vám radi poradia.
Navyšesa do našejpredajneľahko dostanete verejnou dopravou.
Môžeme vám ponúknuť skvelé ceny, pretože si väčšinu značiek dovážame priamo od výrobcov.
Garantujeme vám, že budete na 100 % spokojní. Pokiaľ nebudete, máte možnosťvrátiťtovar do 14 dní.